„Profi megoldás az élhető mindennapokra”

Méréssel igazoljuk

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, így az általunk nyújtott szolgáltatás hatékonyságának ellenőrizhetősége is. Rendelkezésünkre áll az ehhez szükséges nagy érzékenységű felületi mikrobiológiai szennyeződés-ellenőrző készülék. Ez az eszköz lehetőséget ad a mikroorgaznimusok jelenlétének kimutatására. 

 

 

A mérés menete, egyszerű, gyors, és maximálisan megbízható.

A vizsgálatot helyszínen végezzük, amely mindössze pár percet vesz igénybe. Mintavételezés kétszer történik, egyszer az ózon kezelés előtt, másodszor az eljárás végeztével. Az eredmény számértékként jelenik meg a kijelzőn.

Pontosan mit is mér az eszköz?

A bioluminszecenciát mérő tesztek ATP mennyiségét mérik. Az AMP egy termék, amely az ATP-ből keletkezik hőkezelés vagy fermentálás hatására. A Lumitester PD30 egy ATP regeneráló enzim, a PPDK segítségével méri mind az ATP és az AMP mennyiségét. A módszer így nagyobb érzékenységet ad, mint más kizárólag ATP mérésen alapuló biolumineszcenciás módszerek. 

 

   

Rendkívül érzékeny eszköz, ennek köszönhetően felhasználják élelmiszeriperi, kozmetikai vegyipari, egészségügy, étkeztetés, gyógyászati, gyógyszeripari vállalatok, légitársaságok, vendéglátás területén is.

 

Kérdése van?

Tiszta vonal:
06-70-416-11-00
H-P:8-16-ig

                        

Partnereink