„Profi megoldás az élhető mindennapokra”

Fagyasztás, tárolás előtt zöldségek, gyümölcsök sterilizálása

 

 Az ózon alkalmazása egy természetes folyamat adaptálása a mindennapokba.

 Az ózonos kezelés teljesen vegyszermentes, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, penészgombáknak.

 Ezt számos tudományos kutatás és orvosi publikáció is alátámasztja.

 Az élelmiszeripari felhasználás során elengedhetetlen a fertőtlenített környezet, és csíramentes alapanyagok (zöldségek, gyümölcsök).

 Konzerválás előtt elengedhetetlen a tiszta, baktérium és gombamentes nyersanyag.  Ez teljes biztonsággal elérhető az ózonkezeléssel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdése van?

Tiszta vonal:
06-70-416-11-00
H-P:8-16-ig

                           

Partnereink